fbpx

ANTONIA, PLĂTITĂ DE UN CUPLU DE MILIONARI PENTRU O CINĂ ÎMPREUNĂ! VEZI CE SUMĂ FABULOASĂ AU SCOS DIN BUZUNAR PENTRU O MASĂ CU CELEBRA ARTISTĂ

ANTONIA, PLĂTITĂ DE UN CUPLU DE MILIONARI PENTRU O CINĂ ÎMPREUNĂ! VEZI CE SUMĂ FABULOASĂ AU SCOS DIN BUZUNAR PENTRU O MASĂ CU CELEBRA ARTISTĂ

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România, dar și o artistă extrem de apreciată de publicul ei. Aceasta si-a menținut aceleași standarde în ceea ce privește stilul ei muzical, chiar dacă putea să adopte și un alt stil, inspirat ed la soțul ei, Alex Velea.

Artista a muncit din greu pentru a atinge nivelul de faimă pe care îl are acum. De când s-a mutat în România, artista s-a lovit de numeroase piedici și diverse critici din partea oamenilor, dar nu le-a pus la suflet și a continuat să își urmeze drumul, ajungând acum să aibă concerte pe bandă rulantă chiar și în alte țări. Biletele de la concertele ei se epuizează aproape mereu în câteva ore, dar mai veneau și cu diferite surprize pentru fani, care erau dornici să plătească sume mari de bani pentru a o cunoaște personal pe celebra artistă. Printre acești fani se numără și un cuplu de milionari care a dorit să cineze alături de ea.

„M-am dus pe bani la masă. Nu pot să spun cu cine, era din altă țară. A fost cu condiții, s-a implicat managerul, s-a implicat tour managerul meu. N-am fost singură, mie mi-e frică de din astea. Eram cu mai mulți oameni. Era un cuplu, un domn și o doamnă. 10.000 de euro au fost.”, a povestit artista după un concert.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *