fbpx

ATAC ARMAT LA O ȘCOALĂ DIN BELGRAD. UN ELEV DE 14 ANI A ÎMPUȘCAT ȘI UCIS MAI MULȚI ELEVI,O PROFESOARĂ ȘI GARDIANUL ȘCOLII

ATAC ARMAT LA O ȘCOALĂ DIN BELGRAD. UN ELEV DE 14 ANI A ÎMPUȘCAT ȘI UCIS MAI MULȚI ELEVI,O PROFESOARĂ ȘI GARDIANUL ȘCOLII

Atac armat la o școală din Belgrad, unde un adolescent a deschis focul într-o școală din centrul Belgradului, provocând moartea mai multor persoane, membri ai personalului școlii și mai mulți elevi.

Autoritățile din Serbia au confirmat că un elev de 14 ani a deschis focul într-o școală gimnazială din Belgrad, atac soldat cu moartea unui paznic, a unui profesor și a opt elevi. Alte 15 persoane, elevi și profesori, au fost grav răniți în atacul armat, relatează televiziunea de stat RTS și Reuters.

„Poliția a trimis imediat la fața locului toate patrulele disponibile și a arestat un minor suspect – un elev de clasa a șaptea care este bănuit că a tras mai multe focuri de armă cu pistolul tatălui asupra elevilor și a agenților de pază din școală”, au anunțat autoritățile sârbe într-un comunicat.

Momentan nu se cunoaște motivul pentru care elevul a deschis focul în școala gimnazială din Belarus, însă conform unor surse neoficiale citate de presa sârbă, elevul , arestat ulterior, ar fi consumat droguri.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *