fbpx

CINE ESTE CONCURENTUL CARE A PRIMIT CUȚITUL DE AUR DE LA CHEF  CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU. CU CE PREPARAT I-A DELECTAT PE JURAȚI

CINE ESTE CONCURENTUL CARE A PRIMIT CUȚITUL DE AUR DE LA CHEF  CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU. CU CE PREPARAT I-A DELECTAT PE JURAȚI

În ediția de aseară a emisiunii Cefi la cuțite s-au întâmplat lucruri remarcabile. Printre acestea se află și reușita lui Dumitru Paul Tudosescu, concurentul care a primit cuțitul de aur din partea lui chef Cătălin Scărlătescu. Acesta a reușit să impresioneze juriul atât prin povestea lui cât și prin abilitățile sale culinare remarcabile.

Cu multe emoții, dar plin de hotărâre și cu dorința de a impresiona cu rețeta sa, concurentul Dumitru Paul Tudosescu a pășit cu încredere pe platoul emisiunii. Acesta a decis să prepare prepeliță în 3 feluri, acompaniată de piure de zmeură și ceapă caramelizată.

„Am 39 de ani și vin din Anglia. Totul a început cu bucătăria când am intrat la liceu. Bunica mea a fost cofetar, a lucrat la laboratorul de pe Mărășești. (…) Vreau să văd ce pot să fac, dacă mă descurc să fac ceva mișto, pentru că toate preparatele sunt din capul meu. Eu concep. Aș vrea să câștig, îți dai seama”, a spus acesta în timpul emisiunii la Antena 1.

„Sunt bucătar de la 14 ani. Am plecat în Anglia din cauza unor probleme. Am fost nevoit să scap din cercul în care eram și am făcut ceva. A fost complicat! Am avut familia lângă mine, am plecat din România cu gândul să fac un curs de bucătar. Aveam două opțiuni: ori eram după gratii, ori la 2 metri sub pământ. Mi-am dat seama prea târziu. În 2005 am plecat în Anglia, nu știam engleză deloc. Nu regret ce a fost în trecut, a fost o lecție de viață. După 9 – 10 ani de Anglia s-a născut băiatul meu și am primit o ofertă din România. Acolo mi-am cunoscut actuala parteneră, viitoarea soție. Fosta mea soție locuiește alături de băiatul meu. Ele lucrează împreună. Momentan locuiesc în Anglia”, a spus Dumitru Paul Tudosescu în timpul emisiunii.

Chef Cătălin Scărlătescu, impresionat de povestea lui și de abilitățile sale de bucătar i-a cerut înapoi cuțitul pentru concurenți, înlocuindu-l cu unul de aur, lucru care l-a lăsat pe concurent fără cuvinte.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *