fbpx

DOI POLIȚIȘTI NEMȚI AU FURAT BANI ȘI OBIECTE DE BALOARE DE LA UN MORT, ÎN TIMPUL UNEI ANCHETE LA LOCUL FAPTEI

DOI POLIȚIȘTI NEMȚI AU FURAT BANI ȘI OBIECTE DE BALOARE DE LA UN MORT, ÎN TIMPUL UNEI ANCHETE LA LOCUL FAPTEI

Doi ofițeri de poliție din Südhessen sunt cercetați pentru furt de bani și alte obiecte din casa unui bărbat mort din Ober-Ramstadt. Cei doi polițiști au fost prinși pe camera de supraveghere cu bacnote în mână, relatează Hessenschau, afirmă libertatea.ro.

Parchetul din Darmstadt a anchetat un detectiv în vârstă de 54 de ani și pe colegul acestuia în vârstă de 52 de ani, amandoi fiind suspectați pentru delapidare comună. Cei doi sunt ofițeri la sediul poliției din Hessei.

Anchetatorii au furat bacnote de 50 de euro și alte obiecte nedescrise din apartamentul victimei, în timpul unei operațiuni din Ober-Ramstadt, după cum a anunțat marți procuratura.

Ancheta de la locul decesului unei persoane este o rutină a polițiștilor. La fiecare caz în care o persoană moare dintr-o cauză necunoscută, poliția vine să investigheze daca este, sau nu, vorba despre o posibilă crimă.

În cazul celor doi polițiști, ancheta s-a încheiat cu o sumă de bani în buzunarul acestora. Ulterior, rudele victimei ar fi mers la poliție cu înregistrările video, iar cei doi polițiști au fost arestați. Aceștia sunt cercetați pentru delapidare de bani.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *