fbpx

EMISIUNEA „STAREA NAȚIEI” PLEACĂ DE LA PRIMA TV. DRAGOȘ PĂTRARU: „AM REZILIAT CONTRACTUL PENTRU NEPLATĂ”

EMISIUNEA „STAREA NAȚIEI” PLEACĂ DE LA PRIMA TV. DRAGOȘ PĂTRARU: „AM REZILIAT CONTRACTUL PENTRU NEPLATĂ”

Emisiunea cu o vechime de peste 5 ani, „Starea Nației” va ieși de la Prima TV. Anunțul a fost dat de realizatorul emisiunii, Dragoș Pătraru, care a motivele pentru care dorește să înceteze orice colaborare cu Prima TV.

„Dincolo de frecuşurile inerente, inclusiv editoriale, care-s normale, mai ales în cazul unei emisiuni care-şi ia toată libertatea posibilă şi uneori chiar mai mult decât atât, am decis să scoatem emisiunea de la TV”, a transmis Dragoş Pătraru.

Motivul este unul „simplu”, explică prezentatorul: contractul a fost reziliat „pentru neplată”.

„Relaţia comercială dintre cele două firme a devenit una toxică, în sensul că noi livram marfa la zi, fără nicio întârziere, iar clientul nostru nu plătea marfa livrată la timp, acumulând întârzieri pe care noi nu le puteam accepta. Astfel, între a avea în continuare emisiune la televizor şi stima de sine, pe care aproape că o pierdusem, am ales să salvez stima de sine”, a mai spus prezentatorul emisiunii TV.

Acum, celebra emisiune „Starea Nației” va putea fi văzută pe canalul de YouTube al emisiunii.

„Starea Nației” a creată în anul 2013 și difuzată pentru prima oară pe România TV, timp de cinci ani. Apoi, a fost transferată la TVR, Digi 24 și a revenit în anul 2017 la TVR. În ultimii cinci ani, emisiunea a fost transmisă la Prima TV.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *