fbpx

EXPLOZIE PUTERNICĂ LA O STAȚIE GPL DIN PANTELIMON. O PERSOANA A FOST GRAV RĂNITĂ, IAR ALTA A DECEDAT

EXPLOZIE PUTERNICĂ LA O STAȚIE GPL DIN PANTELIMON. O PERSOANA A FOST GRAV RĂNITĂ, IAR ALTA A DECEDAT

În dimineața zilei de 21 mai, în comuna Pantalimon din județul Ilfov a explodat o mașină în timp ce era alimentată cu GPL. Pompierii au intervenit imediat pentru stingerea incendiului dar evenimentul nefericit s-a incheiat cu o victimă și cu rănirea gravă a altei persoane.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a transmis că explozia de la stația GPL a avut loc în jurul orei 05:35, duminică, pe data 21 mai și s-a auzit de la o distanță de sute de metri. Explozia nu a fost urmată de niciun incendiu.

Ce au transmis autoritățile

Alimentarea cu gaze a fost oprită pentru o perioadă, iar traficul din zonă a fost restricționat și s-a circulat greu pentru câteva ore bune. Conform informațiilor primite, două persoane au fost rănite, dar dintre cele două doar una a fost transportată la spital, cealaltă decedând în urma exploziei. La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale cu stingere cu apă și spumă, pompieri de la Detașamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, un echipaj CBRN și mai multe ambulanțe.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *