fbpx

GRIJĂ MARE LA PRODUSELE CUMPĂRATE DE LA „PRODUCĂTORI PARTICULARI”. CE A PĂȚIT UN ROMÂN CARE A CUMPARAT UN MIEL DE 12,5 KG DE PE MARGINEA DRUMULUI

GRIJĂ MARE LA PRODUSELE CUMPĂRATE DE LA „PRODUCĂTORI PARTICULARI”. CE A PĂȚIT UN ROMÂN CARE A CUMPARAT UN MIEL DE 12,5 KG DE PE MARGINEA DRUMULUI

Bărbatul din Mangalia a cumpărat de pe marginea drumului de un miel de 12,5 kilograme și a trecut printr-o experiență destul de neplăcută când, ajuns acasă, a cântărit iar mielul. Acesta și-a împărtășit imediat situația păguboasă în mediul online, pentru ca alte persoane să evite astfel de situații.

Bărbatul s-a decis să cumpere carnea de miel după ce a văzut mai mulți vânzători pe marginea drumului. Pe cele 12,5 kilograme bărbatul a plătit 450 lei. După ce a ajuns acasa a constatat că a fost înșelat la cântar.

„Vreau sa vă avertizez dacă cumpărați miel tăiat din Mangalia să fiți atenți la greutate! Astăzi am cumpărat un miel care conform cântarul vânzătorului avea 12,5 kg plătind 450 lei! Ajungând acasă, urma să împart mielul cu un prieten, am recântărit mielul și stupefiat am văzut că de fapt avea doar 10,2 kg! Am folosit un al doilea cântar! Aceeași greutate! Deci, să fiți atenți și aș sugera să aveți cântarul vostru pentru o reverificare! Îmi pare rău că nu am luat numărul mașinii din care se vindea carnea de miel, dar voi trece din nou pe acolo și o să o recunosc pe vânzătoare și o să fac publică fotografia cu ea și a mașinii! Să aveți o zi frumoasă!”, a spus bărbatul într-o postare pe rețelele sociale.

Pentru situațiile de genul acesta, șeful ANPC, Horia Constantinescu, a transmis recent un mesaj tuturor românilor, să nu cumpere carne de miel sau ouă de la oamenii care vând produsele de pe marginea drumului sau din portbagajul mașinii. Acest avertisment vine în contextual în care în sezonul sărbătorilor mulți români sunt tentați să cumpere carne de miel din astfel de locații, mulți sfârșind a fi înșelați.

Întregul articol pe RTV.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *