fbpx

INCIDENT INEDIT LA UN POST DE POLIȚIE DIN ARGEȘ. TRIUNGHI AMOROS SCĂPAT DE SUB CONTROL

INCIDENT INEDIT LA UN POST DE POLIȚIE DIN ARGEȘ. TRIUNGHI AMOROS SCĂPAT DE SUB CONTROL

Un incident inedit a avut loc la o secție de poliție din Argeș, unde un bărbat a sunat de urgență la 112, spunând că soția lui s-a inchis alături de seful de post în biroul acestuia și nu mai vor să iasă.

Potrivit stiripesurse.ro, agentul Alexandru G., seful de post din Schitu Golești, ar avea de mai mult timp o relație cu subordonata sa, agent de poliție în aceeași localitate.

Soțul femeii ar fi avut suspiciuni cum că între soția sa și șeful de post ar exista o relație, așa că s-a decis să îi urmărească până când au ajuns în interiorul postului de poliție pentru câteva momente intime. Bărbatul înjelat a început să reacționeze violent și a încercat să intre peste cei doi, dar, așa cum era de așteptat, ușa nu a mai fost deschisă.

A urmare a apelului efectuat la numărul de urgență 112, la fața locului au ajuns reprezentanți ai IPJ Argeș și chiar și mascații.

În urma incidentului, la nivelul inspectoratului din Argel se va declanșa o anchetă disciplinară pe urma șefului de post, în urma căreia se vor lua măsurile prevăzute în statutul Polițistului.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *