fbpx

IONUȚ IFTIMOAIE ELIMINAT DE LA SURVIVOR ROMÂNIA. CARE ESTE MOTIVUL PENTRU CARE A FOST TRIMIS ACASĂ

IONUȚ IFTIMOAIE ELIMINAT DE LA SURVIVOR ROMÂNIA. CARE ESTE MOTIVUL PENTRU CARE A FOST TRIMIS ACASĂ

Celebrul fost luptător, Ionuț Iftimoaie a fost eliminat de la Survivor fără a fi nominalizat sau accidentat. Acesta a fost trimis acasă chiar înainte de Paște.

Prezentatorul emisiunii Survivor România a cerut un consiliu de urgență în care a anunțat și restul concurenților de plecarea fostului luptător, din celebrul concurs.

Cauza pentru care celebrul luptător de kickboxing a părăsit concursul, pare a fi una legată de o problemă personală, de familie, și astfel acesta a fost nevoit sa renunțe la participarea în celebra competiție de la Survivor România.

„Am de făcut un anunț extrem de important. În această seară, pentru unul dintre voi va fi ultimul consiliu tribal. Ați auzit bine, unul dintre voi părăsește competiția. Și nu o face nici pe motive medicale, nici pe încălcarea regulamentului.

Motivele sunt de natură personală. Lucruri de o importanță extremă, de natură personală. Asta înseamnă… acasă! Este vorba despre Ionuț Iftimoaie”, spune prezentatorul Daniel Pavel în cadrul emisiunii Survivor România.

Vezi întregul articol pe GSP.RO.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *