fbpx

LIDERUL GALERIEI FCSB, DETALII DIN CULISE. AU VIZITAT JUCĂTORII ÎN CANTONAMENT

LIDERUL GALERIEI FCSB, DETALII DIN CULISE. AU VIZITAT JUCĂTORII ÎN CANTONAMENT

Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață, a oferit mai multe detalii despre cum s-au pregătit suporterii pentru derby-ul FCSB – Farul.

În urma unui meci incendiar, FCSB și-a încântat suporterii cu o victorie în fața liderului Farul Constanța În a patra etapă din play-off-ul SuperLigii. Meciul s-a încheiat cu victoria roș-albaștrilor, cu scorul de 2 – 1, astfel FCSB a acumulat 37 de puncte, ajungând pe locul trei în clasament.

În exclusivitate pentru FANATIK, liderul galeriei roș-albaștrilor a declarat că le-a făcut o vizită jucatorilor după antrenamentul de dinaintea meciului.

„Muncim. Am muncit atâția ani de zile pentru ce ați văzut și ce o să mai vedeți. (n.r. luați titlu?) Să dea Dumnezeu, acesta este obiectivul. După meciul cu CFR Cluj am mers la echipă, am vorbit cu jucătorii, le-am explicat situația noastră, a suporterilor. Cum putem munci împreună și cum putem fi campioni împreună. Băieții au înțeles, era ultima șansă să câștigăm cu Farul.

Vorbim cu ei, le ridicăm moralul: ‘Nu-i nimic. Hai că suntem lângă voi. Suporterii vin alături de echipă. Vă susțin din toate punctele de vedere’. Le ridici moralul, contează foarte mult. Nu-i nimic, mergem mai departe. Contează foarte mult pentru jucători, mai ales că acei jucători sunt tineri și poate nu au trecut prin aceste atmosfere care se întâmplă la ora asta pe stadioanele noastre”, a declarat Gheorghe Mustață pentru FANATIK.

Acesta a mai mărturisit că este foarte important dialogul și legătura dintre jucătorii de la FCSB și suporteri. Această susținere este extrem de importantă, mai ales pentru fotbaliștii tineri.

„Eu vorbesc săptămânal cu ei. Acum am fost cu încă 2-3 lideri și am vorbit cu toți. După antrenament noi mergem acolo, discutăm cu ei. Dialogul între echipă și suporteri este un lucru necesar și pentru noi ca suporteri și pentru ei ca jucători. Discutăm, nu-i nimic, asta este, mergem cu toții la drum.

Totul să fie bine, important este ca voi să vă dăruiți și noi suntem alături de voi și asta vom demonstra la meciul cu Farul. Le-am demonstrat pentru că 30.000 de oameni au venit alături de ei. Le mulțumesc tuturor suporterilor care au venit și pe ploaie.

Și pe ploaie tot 30.000 suntem. Am fost alături de ei, le mulțumesc suporterilor că au cântat exact ce a cântat Peluza Nord și când a început tot stadionul să sară cred că le-a ridicat moralul pentru a susține acest rezultat”, mai spune Gheorghe Mustață.

La meci, aproape 30.000 de oameni au fost alături de jucatorii de la FCSB, în a doua zi de Paște.

Vezi întregul articol pe FANATIK.RO.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *