fbpx

LOREDANA GROZA, APARIȚIE INCENDIARĂ LA UN CONCERT DE 1 MAI. BĂRBAȚII AU ARUNCAT CU BANI

LOREDANA GROZA, APARIȚIE INCENDIARĂ LA UN CONCERT DE 1 MAI. BĂRBAȚII AU ARUNCAT CU BANI

Cu o agendă destul de încărcată în weekend-ul de 1 Mai, celebra cântăreață s-a prezentat pe litoral pentru o nouă performanță extraordinară. Pe data de 29 aprilie, jurata de la X-Factor a făcut show într-un club local, îmbrăcată într-o ținută cu o tematică mai specială, „The Galactic Cowgirl”. Prezenta divei a atras instantaneu toate privirile, stârnind entuziasmul tuturor bărbaților din public, care au început să arunce cu bani spre artistă.

În timp ce majoritatea românilor se bucurau de vacanța de 1 Mai prin cluburi sau la gratare, Loredana Groza a avut un concert exploziv la Fratelli din Mamaia, unde și-a făcut apariția într-o ținută de piele neagră care a atras toate privirile. Decolteul generos și decupajul îndrăzneț de la spate, au fost detalii care au făcut deliciul bărbaților din public, care au început să arunce cu bani din cauza ținutei.

Fanii artistei s-au declarat dezamăgiți de prestația celebrei cântărețe, și s-au simțit nevoiți să își exprime nemulțumirea în comentarii. „Nici Loredana nu mai e ce era cândva… E foamete…gata…”, „Are cizme lungi… Loc cât cuprinde”, au comentat fanii.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *