fbpx

MAI MULȚI POLIȚIȘTI S-AU LUAT LA BĂTAIE, LA ZIUA UNUI SEF DE POST. VICTIME COLATERALE NUMĂRATE ÎN RÂNDUL CELOR CARE S-AU BĂGAT SĂ ÎI DESPARTĂ!

MAI MULȚI POLIȚIȘTI S-AU LUAT LA BĂTAIE, LA ZIUA UNUI SEF DE POST. VICTIME COLATERALE NUMĂRATE ÎN RÂNDUL CELOR CARE S-AU BĂGAT SĂ ÎI DESPARTĂ!

Totul a avut loc în comuna Pietroasa unde șeful de post, Raul Rotar, a organizat o petrecere cu peste 150 de invitați, eveniment organizat de ziua acestuia. În cadrul evenimentului organizat în noaptea de sâmbătă spre duminică, au participat mai muți polițiști bihoreni, primari, viceprimari, consilieri și mai mulți oameni de afaceri.

După ceva timp, mai mulți dintre polițiștii invitați la eveniment s-au luat la bătaie, scrie Bihoreanul.

Altercația ar fi izbucnit în jurul orei 3 dimineața, pe terasa restaurantului, și ar fi fost declanșată de un schimb de replici dintre doi polițiști aflați la eveniment, adjunctul șefului de post din Lazuri de Beiuș, Viorel Iga și un alt polițist, Călin Peti.

Schimbul de replici a degenerate într-o bătaie în toată regula, în care bătăușii și-au împărțiț pumni și picioare, rănind și alte persoane din jurul lor.

Primarul comunei Cărpinet, Petru Curta, a declarat că „nu am fost de față, trebuia să ajung în Suceava a doua zi, am plecat pe la miezul nopţii. Din auzite, doar, am aflat că au fost şi victime colaterale, cei ce s-au băgat să-i despartă”.

După eveniment, niciuna dintre victim nu a depus plângere și nu s-au publicat nici imagini sau videoclipuri de la incident. Agenții sunt acum suspectați de încălcarea Statutului polițiștilor, prin care sunt obligați să aibă un comportament exemplar și în afara orelor de muncă.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *