fbpx

MOMENTE DE GROAZĂ LA SHAORMERIA BĂNEASA DIN CALEA VITAN. UN ANGAJAT A FOST ATACAT CU UN CUȚIT

MOMENTE DE GROAZĂ LA SHAORMERIA BĂNEASA DIN CALEA VITAN. UN ANGAJAT A FOST ATACAT CU UN CUȚIT

Incidentul a avut loc într-un restaurant fast-food din Capitală, unde un angajat al localului a fost atacat cu un cuțiț de un bărbat nemulțumit. Victima a scăpat cu câteva tăieturi și a fost dusă de urgență la spital.

Poliția capitalei a anunțat într-un comunicat de presă faptul că, „la data de 21 aprilie 2023, în jurul orei 00.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 11 au fost sesizați cu privire la faptul că angajatul unui restaurant fast food ar fi fost agresat, cu un obiect tăietor-înțepător, de un bărbat cu care a avut o discuție în contradictoriu”.

Nici mult nu a trecut, că pe internet au apărut imagini cu presupusul atacator, un bărbat îmbrăcat în trening și cu gluga trasă pe cap. Pe imaginile publice s-a putut observa că între victimă și atacator s-a produs o discuție în contradictoriu, urmată de atacul violent al bărbatului asupra angajatilor. După atac, bărbatul a fugit și a fost dat în urmărire.

După fapta sa, bărbatul s-a prezentat singur, după mai bine de o zi de la atac și acum este cercetat în libertate.

„Bărbatul bănuit de săvârșirea faptei s-a prezentat la Secția 11. Sunt desfășurate activități procedurale în acest moment, urmând a se relaționa cu unitatea de parchet la finalul activităților”, a comunicat Poliția București.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *