fbpx

O striperiță dezvăluie care dintre clienții săi celebri oferă bacșișuri teribile. Striperița cu peste șase ani experiență dezvăluie numele unor celebrități internaționale

<strong>O striperiță dezvăluie care dintre clienții săi celebri oferă bacșișuri teribile. Striperița cu peste șase ani experiență dezvăluie numele unor celebrități internaționale</strong>

Striperița Amanda DiMeo, care este și influencer pe tiktok, cu peste 1.4 milioane de followeri, are peste șase ani experiență spune că printre cei care oferă bacșișuri generoase se află și Drake, Usher și Rae Sremmurd.

Amanda a dezvăluit că Drake i-a pus pe dansatori „să ia o pungă de plastic și să adune banii”, în timp ce Usher nu a oferit niciun bacșiș dansatorilor, dar a dat totuși un bacșiș generos, de peste 2.000 de dolari unei chelnerițe pentru o notă de plată de doar câteva sute de dolari. „Rae Sremmurd chiar dacă a fost plătit să cânte la clubul respectiv, tot a aruncat o mulțime de bani în toate fetele și și-a arătat iubirea față de toată lumea”, spune striperița.

Printre celebritățile care nu au fost la fel de generoase în privința bacșișurilor se numără și Jennifer Lopez și Alex Rodriguez.

Mai multe despre acest articol regăsiți pe foxsportradio.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *