fbpx

Primarul Constanței, acuzat că a bruscat o jurnalistă. Vergil Chițac susține că el a fost cel agresat

<strong>Primarul Constanței, acuzat că a bruscat o jurnalistă. Vergil Chițac susține că el a fost cel agresat</strong>

Jurnalista din Constanța a scris pe profilul ei de Facebook că primarul Vergil Chițac a agresat-o atunci când i-a cerut punctul de vedere referitor la demisia city managerului Felicia Ovanesian.

„Am încercat să obțin un punct de vedere de la primarul Chițac privind demisia city managerului, Felicia Ovanesian, iar acesta a tras ușa, m-a împins și mi-a prins mâna la ușa. Acesta mi-a reproșat că nu am nici un drep să intru în Primăria Constanța, când vreau eu, deși ma aflam prezentă la o conferința de presă”, spune jurnalista pe profilul ei de Facebook.

Jurnalistă cu vechime de peste 20 de ani, Emilia Mihăilă a susținut că nu s-a mai confruntat niciodată cu situații similare și că va depune plângere penală pentru actul de violență.

”Am întrebat despre demisia city managerului și mi-a zis că nu îmi va răspunde pentru că sunt agresivă în întrebări, apoi m-a împins și mi-a prins mâna în ușă (…) Da, merg la IML și fac și plângere penală pentru că s-a ajuns prea departe, așa ceva nu e posibil. De față era și o colegă de presă (…)”, a declarat Emilia Mihăilă pentru Info Sud-Est.

Vergil Chițac a negat toate acuzațiile și susține că el a fost cel agresat, însă nu a precizat și cum anume.

„Eu am fost cel agresat, așa cum face de fiecare dată această doamnă” a declarat primarul Constanței, pentru Libertatea.ro.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *