fbpx

ȘEFUL JANDARMERIEI, ACUZAT CĂ A VRUT SĂ SĂRUTE FORȚAT O SUBALTERNĂ. CUM SE APĂRĂ ACESTA: VICTIMA NU AVEA VOIE SĂ-L ÎNREGISTREZE

ȘEFUL JANDARMERIEI, ACUZAT CĂ A VRUT SĂ SĂRUTE FORȚAT O SUBALTERNĂ. CUM SE APĂRĂ ACESTA: VICTIMA NU AVEA VOIE SĂ-L ÎNREGISTREZE

Colonelul Petru Marcel Florișteanu, fost comendant al Inspectoratului Județean de Jandarmi Maramureș, a fost trimis în judecată pentru tentativa de agresiune sexuală. Acesta a contestat imediat ancheta Parchetului Militar.

Conform Libertatea, incidentul care a dus la suspendarea colonelului Petru Marcel din funcția pe care o ocupa, a avut loc pe data de 23 septembrie 2022.

Șeful Jandarmeriei este acuzat că a agresat fizic o subalternă, a prins-o de mijloc și a încercat să o sărute împotriva voinței acesteia. După ce i-a respins avansurile, acesta a umilit-o.

„Mă doare în p… ! Este cuvânt tău împotriva cuvântului meu”, i-a zis Florișteanu, în timp ce subalterna părăsea biroul plângând. Aceasta l-a avertizat că îi va face reclamație, dar avea nevoie de o dovadă care să ateste toate acuzațiile. Anterior evenimentului, mai multe colege ale victimei au suferit și au demisionat din cauza hărțuirilor.

Potrivit înregistrării realizate de către victimă, plutoniera i-a cerut colonelului Florișteanu să îi promită că nu o va mai agresa sexual niciodată, comandantul cerându-și scuze față de ea asigurând-o că „e clar că nu o să se mai întâmple niciodată”.

Marcel Florișteanu a fost trimis în judecată pentru tentativă la infracțiunea de agresiune sexuală. Acesta a contestat probele adunate de procurori și înregistrarea realizată de către jandarmeriță, dar instanța a decis să respingă cererea de excludere a probelor din dosar.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *