fbpx

UN URS A INTRAT ÎN MAȘINA UNEI FEMEI ȘI A BĂUT APROAPE 70 DE DOZE DE BERE ȘI SUC

UN URS A INTRAT ÎN MAȘINA UNEI FEMEI ȘI A BĂUT APROAPE 70 DE DOZE DE BERE ȘI SUC

O femeie de Canada a avut neplăcerea să se regăsească într-o situație destul de periculoasă după ce un urs i-a spart mașina și a intrat în ea. Acesta a păgubit-o pe victim de 69 de doze de bere și suc, care erau pe bancheta din spate, spune CBC News.

Sharon Rosel, femeia a cărei mașina a fost distrusă de urs, susține că s-a trezit la ora 03:00 dimineața într-o situație inedita, cand a văzut ca un urs i-a spart mașina și a baut dozele de bere și suc pe care le-a lăsat pe bancheta din spate. Aceasta a afirmat că a văzut pe geamul casei un urs negru ce încerca să intre în mașină.

Sharon a încercat timp de o oră și jumătate să alunge ursul dar tot ce a putut face a fost să privească cum ursul distrugea toate dozele de bere și suc. Din cele 72 de doze pe care femeia susține ca le avea, ursul a băut 69.

„Apoi am încercat să-l sperii spunându-i că sunt vânător de urși. Nici asta nu a mers, așa că a trebuit să stau și să-l privesc cum îmi devastează mașina”, a mai povestit femeia.

Pagubele aduse mașinii au fost destul de mari, tapițeria din piele a mașinii fiind complet sfâșiată, un mâner al uneia din portiere rupt și sucul vărsat peste tot.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *