fbpx

Vezi cine au fost câștigătorii marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Cine crezi că a câștigat celebra competiție America Express

<strong>Vezi cine au fost câștigătorii marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Cine crezi că a câștigat celebra competiție America Express</strong>

Echipa formată din celebrii comendianți Cătălin Bortea și Nelu Cortea au câștigat marea finală America Express în fața perechii Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Cele două echipe au concurat pentru marea finală America Express și pentru marele premiu în valoare de 30.000 euro.

Ultimul episod din celebra emisiune televizată, America Express, a avut loc duminică, 26 martie și a fost difuzată de Antena 1.

Sezonul cu numarul 5 a supus cele 9 echipe participante la provocarile unui nou continent, părăsind Asia, acțiunea desfășurându-se pe alt continent, America. Cele 9 perechi de vedete au colindat Mexicul, Guatemala și Columbia, pe o rută de peste 7.000 de km lungime.

Misiunile pe care concurenții au fost nevoiți să le îndeplinească au fost și ele diferite, adaptate culturii locale, printre care se pot număra și lupte cu taurii, festivaluri diverse, dar și experiențepline de aventură, dramă și situații de umor absolut.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *